Kontakt os omkring vores abonnement

Om Kaffe-kassen

Kaffe abonnement

Kaffe-kassen er en ny dansk opstart, der forsøger at gøre den almene danske kaffedrikkers morgener sjovere. Dette gøres ved at introducere den garvede såvel som helt nye kaffedrikker, til smagsindtryk, brygge metoder og information, som der ellers normalt, ikke ville optræde i deres liv.

 

Hos Kaffe-Kassen er det vores fornemmeste opgave at tage vores kunder med ud på en rejse i kaffens verden. Dette gør vi igennem vores specielt udvalgte abonnements kasser, der hver især er helt unikt tilpasset hver deres brygge metode. Kasserne er altid forskellige måned til måned, og vi tager stor stolthed i at speciel udvælge produkter, som vi mener repræsentere glæden ved kaffe bedst.

 

Med andre ord, vi er store kaffe nørder med stort N, og ønsker blot at glæde andre kaffe entusiaster med skønne månedlige produkter.

Jeg vil gerne bestille et abonnemt!

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – Typisk indenfor 2 dage.


  Mød et af de risterier vi samarbejder med

  Vi har ingen fysisk butik hvor du kan møde os… Men! 

  Vi samarbejder med flere lokale danske risterier, som har været så søde at lade os give dig muligheden for at komme forbi og vælge en af dine kaffer fra vores abonnementer. 

   

  Vi har i denne måned et specielt samarbejde med Nordhavn risteriet i hjertet af Københavns havn. Her kan du komme forbi og se, mærke samt dufte den helt friske kaffe, som blandt andet er til at finde i vores abonnement. 

   

  Indhent et tilbud