Kapsel abonnement

 Lille i størrelse, STOR i smag

Kender du det? 
Man står i supermarkedet og skal vælge imellem 20 forskellige små firkantede æsker til den nye Nespresso-Maskine.
“Hvad skal man vælge?” “Hvad er godt?” “Og smager Brasiliansk lokal dyrket 100% arabica ristretto overhovedet godt!?”

En perfekt kop i hver lille kapsel

Med vores super lækre kapsel-kasse, er du garanteret en smagfuld oplevelse med forskellige kaffekapsler sammensat af verdens bedste kaffer.

Kaffen indeholder tilbehør og minimum 3 forskellige pakker med lækre speciel udvalgte kaffer som kan plugges direkte ind i din Nespresso®-maskine.Vi benytter kun kapsler med kvalitets aluminium. Det gør at kapslerne er 100% genanvendelige og sikre samtidig at din maskine stadig er dækket af Nespresso®-line almene garanti ordning.  

Nespresso kapsler specielt udvalgt

Hvorfor vælge vores kaffe kapsel abonnement?

Nok til 2

Selvfølgelig er smag subjektiv, og vi erkender sagtens at alle kaffer ikke er for alle. Heldigvis er der rigeligt med kapsler i vores lækre kapsel-kasse og derfor er det jo oplagt at dele denne oplevelse med en ven, kæreste eller sambo. På den måde kan man dele sine indtryk med hinanden, på godt og ondt.

Det sikre valg

Mennesker er vanedyr og søger sikkerhed. Det gør kaffedrikkere bestemt også, og vi taler af erfaring når vi siger at det er nemt at finde en kapsel der er god og så stoppe der. Det er svært at springe ud i noget nyt og blive skuffet Men det behøver du altså ikke her! Vi udvælger kun de bedste og mest smagfulde kaffe kapsler lavet på frisk kværnet speciel kaffe. Vi sender flere smage med i hver kasse, så der er med garanti noget som DU synes smager fantastisk

Kvalitetsbevidste

Vi stræber os efter at bringe alle jer der tager del i vores kaffe-abonnementer, med ud på en verdensomspændende smagsrejse. Derfor kan du forvente kvalitets udvalgte kaffer fra hele jorden, hvert evigt eneste måned. Derfor skal du ikke være bekymret for at få 2 af det samme produkt i træk og du kan derfor altid vide dig sikker på en spændende koffein safari! Alle vores kaffer er friskristet og vi anbefaler at du ikke gemmer på dem i mere end 3 måneder, da de mister intensiteten overtid.

5 stjernet kaffe og anmeldelser

Hos Kaffe-Kassen er det vores fornemmeste opgave at tage vores kunder med ud på en rejse i kaffens verden. 

Dette gør vi igennem vores specielt udvalgte abonnements kasser, der hver især er helt unikt tilpasset hver deres brygge metode.

Kasserne er altid forskellige måned til måned, og vi tager stor stolthed i at speciel udvælge produkter, som vi mener repræsentere glæden ved kaffe bedst. Vi går ligeså meget op i vores kunders mening som vi går op i kaffe og det siger ikke så lidt!
Derfor er det også vigtigt for os at fremhæve hvor stolte og glade vi er for vores 5 stjerner hos Trustpilot.

 
Trust pilot anmeldelser

Indhent et tilbud