Espresso abonnement

“God damn Jimmie this is some serious gourmet shit, What flavor is this ?! ” 

Er præcis det vi forestiller os du siger højt, når du har brygget en af vores speciel udvalgte månedlige espresso bønner. Hvert måned udvælger vi det absolut bedste af de mørk ristede bønner man benytter til Espresso brygning og sender det direkte til din dør.

Hele kaffebønner, specielt udvalgt til espresso brygning

Vi er selvudnævnte kaffenørder og har i mange år smagt på tusinder af kaffer. I  jagten på de bedste espresso bønner  mener vi selv at vi er kvalificeret nok til at udvælge god kaffe som vi ved er perfekt til espresso maskinen. 

Hvorfor vælge vores kaffe abonnement?

Cremet, Fyldig, Intens

Med Espresso-kasse, er du garanteret en smagfuld oplevelse med unikke Medium - Mørk ristede bønner og lækkert tilbehør. Kassen er sammensat af minimum 3 forskellige poser (250 gr) med lækre speciel udvalgte kaffer. Vi udvælger kun det bedste kaffe og forsøger at samarbejde med lokale kaffer, Eksempelvis Estate kaffe fra Colombia.

Din kaffe - Dine regler

Vi tror på at den bedste kop kaffe kommer fra friske bønner. Men vi kan ikke forvente at alle har en espresso kværn derhjemme.
Derfor bestemmer du helt selv om du vil modtage din månedlige Espresso-Kasse med hele eller formalede bønner. Kaffen bliver formalet dagen inden vi sender den, så du får den tætteste oplevelse på helt frisk kværnet kaffe

Kvalitetsbevidste

Vi stræber os efter at bringe alle jer der tager del i vores kaffe-abonnementer, med ud på en verdensomspændende smagsrejse. Derfor kan du forvente kvalitets udvalgte kaffer fra hele jorden, hvert evigt eneste måned. Derfor skal du ikke være bekymret for at få 2 af det samme produkt i træk og du kan derfor altid vide dig sikker på en spændende koffein safari. Alle vores kaffer er friskristet og vi anbefaler at du ikke gemmer på dem i mere end 3 måneder, da de mister intensiteten overtid.

5 stjernet kaffe og anmeldelser

Hos Kaffe-Kassen er det vores fornemmeste opgave at tage vores kunder med ud på en rejse i kaffens verden. 

Dette gør vi igennem vores specielt udvalgte abonnements kasser, der hver især er helt unikt tilpasset hver deres brygge metode.

Kasserne er altid forskellige måned til måned, og vi tager stor stolthed i at speciel udvælge produkter, som vi mener repræsentere glæden ved kaffe bedst.
 Vi går ligeså meget op i vores kunders mening som vi går op i kaffe og det siger ikke så lidt.
Derfor er det også vigtigt for os at fremhæve hvor stolte og glade vi er for vores 5 stjerner hos Trustpilot.

 
Trust pilot anmeldelser