Kaffemaskiner

De her maskiner kan virkelig gå A-mokka!

Hos kaffe-kassen er vores fornemmeste opgave at formidle kaffens spændende verden til vores kunder.
Men det er svært at brygge den perfekte morgenkaffe, hvis udstyret ikke er i orden.  Derfor tilbyder vi vejledning i et udvalg af lækre kaffemaskiner der passer perfekt til netop din fortrukne brygge metode. Om du er en ægte Moccamaster, en espresso Sage eller en kapsel konge, så har vi et godt bud på én maskine du vil synes om

Espresso kaffemaskiner

Espresso er modsat hvad mange tror, hverken en type bønne eller speciel drik.
Espresso er kaffe brygget under tryg, og derfor kræver det også en god kaffemaskine at lave kvalitets espresso. Derfor har vi til vores Espresso kasse, 2 skønne Sage/Breville espresso maskiner, der både er funktionelle, bruger venlige og prisdygtige.
Disse maskiner er indbygget med selvregulerende varmelegemer så du ikke skal vente på at din kaffemaskine varmer op. De er selvindstillet så de altid brygger den perfekte mængde til et enkelt eller dobbelt shot espresso. Steam armene har et fantastisk air flow der sikre at du altid får en fløjlsblød mælk til lattearten.
Med andre ord er disse maskier velanset blandt baristaer verden over.

 

Sage Bambino plus

Sage espresso maskine billig pris

Sage The Barista express

Sage espresso maskine i top kvalitet

Kapsel kaffemaskiner

Nespresso er verdenskendt af en grund, og det er ikke kun George Clooneys skyld. Deres kaffemaskiner er simpelthen de bedste på markedet og kommer alle med et væld af smarte funktioner i forskellige størrelser og kapacitet.

Nespressos kapselsystem er også det, der i test har vist sig at være bedst til at brygge autentiske espresso. Kapslerne er yderligere fremstillet i aluminium og er derfor 100% genanvendelige. Der bliver også arbejdet på en bionedbrydelig version.
Derfor har vi 2 flotte bud i hver deres prisklasse, som vil kunne brage selv den mest hærdede kapsel kaffe entusiast helt bagover

 

Nespresso CitiZ

Kompakt Nespresso kapsel maskine

Nespresso Essenza Mini

Billig og god Nespresso kapselmaskine

Filter kaffemaskiner

kaffemaskinerne med filter er  igennem årene blevet raffineret og kan i dag brygge kaffe lige til dine smagsløg.

Filterkaffe kan være teknisk med korrekt vandbrug, grind på bønnen og temperatur, eller brygget hurtigt på gefühlen.
Alle kaffedrikkere har gjort det før og har nok et sted deres egen fortrukne måde at brygge på. Men det er det, der gør det sjovt og unikt.
Der findes et hav af maskiner på markedet og det er yderligere den type kaffe der er blevet brygget mest af i Danmark.

På toppen af bjerget af kaffegrums står Moccamaster med deres fantastiske drypfilter maskiner og er helt klart den garvede kaffedrikkers fortrukne mærke. Derfor forhandler vi en lille håndfuld af specielt udvalgte Moccamaster maskiner, som vi føler bedst vil kunne hjælpe dig til at brygge den perfekte kaffe fra din Bønne-kasse. Alle maskinerne er ekstra brandsikre, slukker af sig selv og tillader at starte og stoppe brygning efter ønske. 

 

Moccamaster KBGC982

Lille kompakt og smart filterkaffe maskine

Moccamaster KBGC982

MoccaMaster filterkaffemaskine top kvalitet

Kaffe kværne

Man kan ikke komme udenom at frisk ristet kaffe, bare er smager bedre, det er faktisk helt faktuelt. Derfor kan du 9/10 gange forvente at den kaffe der kommer med dit abonnement er hele bønner. Til det skal man bruge en kværn, og vi har her de to bedste på markedet til hjemme bryggeren, i vores optik selvfølgelig.

En af de absolut vigtigste elementer ved kaffe brygning er hvordan bønnerne er malet. Derfor er en pålidelig kaffekværn enhver kaffe bryggers næstbedste ven, lige efter maskinen og bønnen. Grunden til at vigtigheden af ens grind er så essentielt, er at det bidrager så exceptionelt meget, til selve smagen af kaffen, og selv de små marginer kan ændre en kops smagsudtryk. 

Wilfa CGWS-130B

Wilfa kaffekværn perfekt til stempelkaffe

Sage The Dose Control

Sage Espresso kværn top kvalitet